Најчудните места за венчавки

Loading...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Кога фотографот Nick Hannes го посетил местото Patras, Грција за да одреди некои места кои му биле потребни за проект, налетал на неочекувана сцена – венчавка која се одржувала на бензинска пумпа.

Застанал и поразговарал со семејството, кои му дозволиле да фотографира и му одговориле на сите прашања.  Младоженецот, Christos Paralis, му објаснил на Hannesдека ја убедувал својата невеста, 26-годишната Anna, да ја одржат церемонијата на неговата бензинска пумпа во Patrasза да заштедат на трошоци.

Во еден пост на неговиот блог, Hannes се сеќава дека еден од членовите на семејството му рекол:

“Ова е нашиот одговор на кризата. Грците секогаш се смеат и слават, дури и кога ќе им ги земат сите пари.”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Еве уште неколку слики од места каде не би очекувале да налетате на венчавка. Но, бидете подготвени од сега па натаму.

 

На 09.09.2009, во еден супермаркет во Hollywoodсе одржала уште една несекојдневна венчавка.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Во февруари 2005 година, еден поранешен победник на шоуто Survivor: Vanuatuја одржале својата венчавка на патека за NAS CAR трки.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Зошто да ги трпите нервозите за бирање невестински фустан? За некои парови, нудистичките плажи отсекогаш биле најдобрите и наједноставните места за одржување на венчавки.

Во 2001 година, единаесет парови од туристи се соблекле голи, како од мајка родени, за да бидат дел од најголемата “гола”венчавка во светот.

 

 

 

 

Погледнете ги и следниве статии:

Запознајте го човекот-волк

 

 

 

Кога мажите би го уредувале 'Cosmopolitan'

 

 

 

 

61 годишна жена роди близнаци

 

loading...
Loading...