Видео: Страст која трае, како навивачите на Бока пристигнуваа на дебрито…

Loading...

Еве го тој фанатизам, страст, и љубов кон своите клубови кои ги имаат навивачите на Ривер Плејт и Бока Јуниорс, во случајов фановите на Бока прават вистинска „ФЕШТА“ и покажуваат и докажуваат дека убавината на фудбалот не е само на теренот, туку и вон теренот.

loading...
Loading...