Десетина наши статии меѓу најлајкуваните на Фејсбуk

Loading...

Според моментално најпопуларниот агрегатор на вести во Македонија Грид, десетина наши статии се помеѓу најпопуларните на Фејсбук во моментов. Грид има една функционалност, која е својствена единствено на тој агрегатор, ги анализира статиите на Фејсбук и тоа колку пати се лајкувани, споделени и коментирани и според тоа ги рангира…

Па така десетина наши статии се пробија во самиот врв на македонскиот Фејсбук простор. Што ни е многу драго, затоа што публиката веќе го препозна нашиот стил на работа и нашиот напор да ви претставиме интересни текстови и содржини во секое време. 

Оваа пригода сакаме да ја искористиме да ги поздравиме нашите читатели и фанови кои не пратат редовно и да најавиме дека во многу скоро време ќе имаме многу новини кои ќе ви бидат интересни…

loading...
Loading...