Можете ли да издржите 22 часа со Кате Upton

Loading...

 

 

Неодамнешната бура која ја погоди Америка предизвика огромни проблеми на интернет порталите, па тие не беа баш во можност да известуваат за новите информации.

 

И додека некои правеа залихи од вода и леб, имаше и такви кои се грижеа околу 'поважни' работи па креираа видео клипови кои траат по 10 саати со исечоци од атрибутите на оваа сексипилна девојка…

 

Поточно тие направија филм кој трае вкупно 22 часа, каде Кејт оди, оди по писти, оди по плажи и каде едноставно постои!

 

Во првото видео имате можност да уживате 10 саати во хипнотизирачки материјал каде Кејт скока и оди по пистите…

Со клиповите после тоа ќе сфатите дека се се повторува…

 

Наредните 10 часа се интелектуално видео во кое Кејт танцува на спортски натпревар

Доколку тоа не ви е доволно, имате еден час видео од нејзиното 'Cat daddy' видео

А доколку ни ова не ви е доволно, имате уште еден час видео со Кејт. Целта на ова видео е да го задржите погледот на нејзините очи…

Во секој случај станува збор за креативци кои имале премногу слободно време. Доколку сеуште се прашувате зошто некој би го направил ова, одговорот е едноставен…заради ова!

 

Погледнете ги и следниве статии:

ФОТО: Кејт Аптон на Twitter -секси до болка

 

 

 

Џорџ Клуни во реклама за кафе

 

 

 

ВИДЕО: Новиот Моцарт има само 7 години

 

loading...
Loading...