Безмилосно ги убила сопствениот син и ќерката на пријателката со 150 убоди од нож

Loading...

Со повеќе од 150 убоди од нож ја убила ќерката на својата пријателка и ни помалку ни повеќе сопствениот син.

Според информациите од медиумите во Америка, децата пред спиење играјќи си скокале на креветите. Американката Е.Палчаковска пристапувајќи кон нив им рекла дека злото влегло во нив и дека мора да клекнат и се помолат за од нив да излезат лошите духови.

Земајќи еден од кујнските ножеви, безмилосно повеќе од 100 пати го забила ножот во телото на споствениот син, а над 50 пати во телото на малата Оливија.

Е.Палачковска го убила својот син Џастин (7) и О.Двараковски (5), ќерка на нејзината пријателка.

На ова крваво злосторство му претходела жестока расправија на Плачковска со нејзиниот сопруг.

Злосторството се случило во американската сојузна дрѓава Илионис.

 

Погледнете ги следниве статии

 Четиригодишно дете скокајќи на својот кревет излетало низ прозорот

 

 

 

 

 Изгубен клуч што отвора 180 келии

 

 

 

 

 Три мртви девојки во стампедо во Мадрид
 

loading...
Loading...