Последниот дел на Twilight Saga, избегна забрана за гледаност од страна на тинејџерите

Loading...

Последниот дел на Twilight Saga: Breaking Dawn – Part 2, за влакно ја избегна ознаката “R” која во Американската филмска асоцијација се користи за филмови несоодветни за личности помлади од 17 години. 

Причината за ова е една од завршните сцени во која се отсекуваат глави, и која истата е оценета како пренасилна и вознемирувачка.

Завршниот дел на оваа приказна во која главните ѕвезди се Кристен стујарт и Роберт Патинсон, сепак и покрај големите очекувања на сајтот “IMDB.com”, според гласовите од 11 илјади гледачи е оценет со моменталната оценка 5.2 од можните 10.

 

 

 

 

 

 

Погледнете ги следниве статии

 Проѕирна креација и златна долна облека – Добитната комбинација на Кристен Стујарт за премиерата на Twilight Saga: Breaking Dawn – Part 2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 “Skyfall’ заработи 90 милиони долари

 

 

 

 

 

 Даниел Крег: Ријана е идеалниот избор за Бонд девојка

 

loading...
Loading...