Седумдесет и три годишен дедо со тело на 20-ет годишно момче

Loading...

Докторот Џефри Лајф од Америка во своите седумдесети години од животот успеа да ја пронајде ’’фонтаната на младоста’’. 

Имено, по неговите предавањата за ’’Успорете го вашето стареење’’, тој бил цврсто решен да се подмлади притоа посветувајќи се буквално на целта.

Со лице на старец од вратот нагоре, но со тело на 20 годишно момче, обликувано со познатите ’’плочки’’ со кои многумина би можеле и да му подзавидат.

Иако многумина помислуваат дека неговите фотографии се направени со помош на фотошоп сепак доктор Лајф навистина го поседува телото со изглед на млад дечко.

Овој доктор претставува жив пример дека и во подоцнежните години сепак можете да изгледате одлично и да бидете во совршено добра форма.

Тајната на ваквиот изглед, докторот ја надополнува со изјавата дека нормалната исхрана и физичката активност се пред се клучните фактори, како и “Cenegenics” програмата која овозможува ’’здраво стареење’’.

Во последните шест години од својот живот докторот Лајф е дел од оваа програма, со која како што ја надополнува својата изјава додава дека му овозможила да се чувствува многу подобро, како на психички и така и на физички план.

Едноставен рецепт, во кои се вклучени напорни тренинзи со големи жртви, тренинзи и до шест пати во неделата, додава доктор Лајф.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Погледнете ги следниве статии

 Најскапото сирење во светот е направено од млекото на магаре

 

 

 

 

 Изравирал вагина на надгробната плоча на починатата сопруга

 

 

 

 Во Босна и Херцеговина продава тигри, лавови, рисови, пустински лисици…

 

 

loading...
Loading...