Во својот пенис вбризгувал маслиново масло, тестисите му добиле големина на кокоси!

Loading...

 

На несреќниот жител на Бангкок, чиј идентитет болницата не сакала да го открие на јавноста, ќе му биде потребно вистинско чудо да преживее откако 5 години во илегална клиника одел на третмани за зголемување на пенисот, во кој му вбризгувале маслиново масло. 

Имено, иако 5 години се било во ред, третманот на кој тој се согласил предизвикал рак поради рана на пенисот која не била медицински третирана. 

“Му било срам да дојде во болницата и да побара лекарска помош, но на крајот веќе немал избор поради болката која ја трпел.” – изјавил за весникот Bangkok Post докторот Surat Kittisup, кој го оперирал пациентот. 

Во болницата стигнал со толку натечени тестиси, што тие имале големина накокоси, а ракот од пенисот се проширил на тестисите, како и на некои други делови од абдоменот. 

Пенисот веќе му е хируршки отстранет, па иако состојбата на пациентот во моментов е стабилна, докторите велат дека ракот во иднина ќе продолжи да се шири. 

 

Ви препорачуваме да ги погледнете и следните статии: 

 

5 дена со вибратор од 23см во себе

90 пластични операции за да изгледа совршено

Ја тужел жена му затоа што била грда

loading...
Loading...