Куче од милион евра

Loading...

Се смета дека овие кучиња се една од најстарите раси на светот, а легендата вели дека Џингис Кан и Буда исто така имале вакви кучиња.
Тибетскиот мастиф со црвена коса го купи бизнисмен од Северна Кина за 945 000 фунти.
Покрај тоа, неговиот сопственик треба да има и голема куќа, бидејќи возрасните тибетски мастифи се познати како големи кучиња кои достигнуваат и до 130 киограми. Кученцето е навистина прекрасно и посебно…
Би одвоил ли некој од вас толку голема сума на пари за да купи куче?Продадено е најскапото куче на светот за милион евра!Се смета дека овие кучиња се една од најстарите раси на светот, а легендата вели дека Џингис Кан и Буда исто така имале вакви кучиња.
Тибет

loading...
Loading...