Најубави креации за оваа седмица

Loading...

Изминатата недела беше исполнета со премиери и гостувања. Се одржаа премиери на најновиот филм на Twilight, како и на Ана Каренина, на кои блеснаа многу холивудски имиња.

Погледнете ги најубаво облечените за оваа седмица. 

 

loading...