Најудобната модна ревија

Loading...

Ви претставуваме дел од една од најудобните модни ревии кои неодамна се одржаа во Загреб. 

Дневните комбинации зачинети со шалчиња, капи и шешири се незаобиколив дел од оваа ревија која зрачи со секојдневност и опуштеност, но сепак со доза на стил и уникатност. Познатите угс-чизми кои ги носеа манекенките сигурно не учествувале на било каква модна ревија.

Погледнете…

 

 

 

 

 

loading...