Бордо усни за оваа сезона

Loading...

Изразито секси и впечатливо, овој гот глам изглед веќе ги освои срцата на познатите актерки. Впечатокот од овој изглед е доминантен, па затоа треба да се комбинира со нешто поедноставно.

Ви претставуваме неколку трендови, а вие изберете го најдобриот според вас:

 

Виктор&Ролф

Гучи

Бадгли Мишка

Ивес Сент Лорен

Рошас

loading...