8-годишно дете заработува 1,3 милиони долари на Јутјуб!

Loading...

После ова сите би се запрашале: каде бев и што правев кога имав само 8 години?Сигурно нешто помалку профитабилно и импресивно од Еван.Еван е дете, кој стои позади „EvanTubeHD“, што претставува семејниот Јутјуб канал, каде што Еван(а понекогаш и неговата сестра и мајка) тестираат играчки и видео-игри. Еван заработува 1,3 милиони долари годишно од објавувањето на критики и оценки за играчки на Јутјуб.
Денес позади Еван, стои голем продажен тим, кој преговара со големите компании околу продажба на огласниот простор со видеото, бидејќи ова дете го следат околу милион луѓе.
Според зборовите на неговите родители во интервјуто за „Newseek“, „сите приходи од каналот одат во инвестиција и штедење за нивните деца“. 
Видеото можете да го погледнете на следната страница. 

Еван е дете, кој стои позади „EvanTubeHD“, што п

loading...
Loading...