8 најдобри iOS 8 тастатури!

Loading...

Со излегувањето на најновата верзија, iOS корисниците добија можност да ја променат стандардната тестатура. Ви ги претставуваме 8-те најдобри опции…1. SwiftKey
Една од најпопуларните тестатури на Android, SwiftKey ви нуди ауто-корекција, македонска поддршка, брзо куцање преку „лизгачки“ метод и голем број на теми.
2. Swype
Оригиналната тестатура за пишување преку „лизгање“ на тестатурата, Swype ќе постави високи стандарди на iOS 8.
 
За повеќе информации прочитајте на gsm.mk.
 1. SwiftKey
Една од најпопуларните тестатури на Android, SwiftKey ви нуди ауто-корекција, македонска поддршка, брзо куцање

loading...
Loading...