Видео: Кога имате проблеми со имплантите во задникот

Loading...

Очигледно на интернет може да се најде буквално се. 

 

Па така ви пренесуваме една вест од млада, 20 годишна девојка од САД.

 

На youtube се најде снимка од задникот на девојката на која се гледа дека нешто не е во ред со единот имплант.

 

Имено тој самиот се врти, а како што вели и самата девојка во видеото, тоа не треба така да изгледа.

 

Погледнете и самите за што станува збор: 

 

loading...