Осумгодишно дете разговара со мртвите

Loading...

Ова е еден од попознатите случаи во САД. Имено мајката на осумгодишниот Антонио тврди дека нејзиното дете го гледа својот прадедо и прабаба, никогаш ги нема запознаено, а сепак може да објасни како тие изгледаат и што прават…

 

Антонио има 8 години и според тврдењата на неговата мајка тој може да разговара со мртвите. 

 

Таа вели дека и таа ја има таа дарба која е дарба од Бога. Тие никого не потсмеваат ниту понижуваат. Тие се едноставно мајка и син кои имаат ретка дарба. Неговата мајка иако целиот свој живот живее со ова сознание, таа никогаш не дозволила никој ниту на неа да и се потсмева со тоа што таа го има…

 

Антонио многу често разговара со покојните баба и дедо, а никогаш во својот живот ги нема видено…

Антонио не е воопшто исплашен од самиот дар, ниту од фактот дека ги гледа мртвите. Тој сепак си продолжува со својот нормален тек на животот. 

loading...