Хит рецепт: урината од бабун го спречува неверството на мажите

Loading...

Потребно е жената да го купи овој производ и да ги премачка гениталиите со него и од тој момент според зборовите на произведувачите ''мажот никогаш нема да погледне друга жена''…Жените во Зимбабве полудеа по овој производ кој се продава како алва. 

Во што всушност е трикот?

Имено, урината од оваа врста на примати го спречува неверството на мажите и е наречен ''лек за сите мажи кои изневеруваат''. Како што е познато, жената која го продава овој љубовен напиток заработува и до 1000 долари дневно што за Зимбабве е висока сума на заработувачка.

Како се применува овој напиток?

Имено, потребно е жената откако ќе го купи овој производ треба да ги намачка своите гениталии. Од тој момент мажот никогаш повеќе нема да погледне друга жена. 

Овој напиток е всушност афродизијак, чиј мирис автоматски го асоцира мажот на секс. Многу е важно да се нанесе доволна количина урина на гениталиите на жената, бидејќи премногу урина може да биде штетно и за двајцата.

Се прашувате зошто овој напиток е толку многу важен и воедно скап?

Урината од бабун е тешко да се добие, бидејќи ова животно многу ретко мокри. Од местото каде мокри, се зима примерок заедно со земјата, и така помешан претставува љубовен напиток со кој мажот никогаш повеќе нема да ве изневери.

loading...