Како Американците гледаат на светот

Loading...

Не е за изненадување, но е за смеење. Колку и да се смешно, постои иронија во тоа што сите знаеме дека има мала вистина во овие шеги…

Со сета почит кон Американците, но овој пат време е да се насмееме…

А еве како гледаат Американците на Европа…

Да ја погледнеме и Јужна Америка

И секако Азија и Африка на крај…

 

loading...