Миранда Кер ја диктира модата

Loading...

 

Еден од највпечатливите детали за оваа зима е дамскиот шешир.

Ова многу добро го знае Миранда Кер бидејќи токму таа беше една од почетниците на овој тренд за оваа година.

Поради добриот вкус за мода, често ја нарекуваат “кралица на дневните комбинации”.

Овој гламурозен шешир, таа го искомбинира со испеглана коса, големи очила за сонце, и црна облека до глава до петици.

Во оваа дневна, но истовремено бизнис комбинација, малдата мајка може да биде дел од секојдневните состаноци што ја чекаат.

 

loading...