Хумор: Ако историските настани имаа фејсбук статуси (фото)

Loading...

Што ако големите историски личности имаа свои фејсбук профили? И што ако споделуваа се на нив? Звучи интересно, а изгледа уште позабавно. Погледнете како би се одвивало ова.

 

 

 

loading...