Се самоубила затоа што имала 50 оргазми на ден

Loading...

Поради полово пореметување кое го имала Гретчен (39) од Флорида, таа постојано чувствувала генитално возбудување кое можела да го смири само со долги мастурбации.

Очајна поради ова пореметување, денес таа е пронајдена мртва во нејзиниот стан. Полицијата сеуште не е сигурна дали таа е причината за нејзиното самоубиство.

 

Со ова пореметување таа се борела повеќе од 15 години. Многу новинари имаат правено интервју со неа, а за нив таа има изјавено дека пред да и се појави ова пореметување таа имала потполно поинаков живот. Возбудувањето е физичко, не психичко, а првите симптоми започнала да ги чувствува кога имала 23 години. Таа изјавила дека тоа е како струја од која не можеш да се исклучиш…

 

Еден од ретките начини за олеснување било со повеќечасовна мастурбација, поради која таа чувствувала срам. Иако сакала да работи како преведувач, нејзиното пореметување и создавало проблеми. Понекогаш морала да излегува од работа со цел да мастурбира.

 

Таа имала и дечко, со кој имала односи 4 пати годишно поради проблемите кои и ги создавало ова пореметување. Иако била во агонија, на сексуални односи се согласувала само за да оствари некаква интимна врска со партнерот.

 

Во последното нејзино интервју, таа изјавила дека пореметувањето толку многу ја полудува, што повеќе би сакала да умре. Доколку не ги земала потребните лекарства, таа би доживувала 50 оргазми на ден. 

 

 

loading...