Ова е фудбал! Голи бразилки трчаат по топката (видео)

Loading...

 

Згодни Бразилки се покажаа во дисциплината “влажен фудбал''.Несомнено е дека тие имаат талент за овој спорт како и Бразилците.

Ова е навистина интригантна спортска дисциплина која овие денови привлече доста внимание, а видеото кое со месеци стоеше неизгледано, неодамна привлече внимание. И тоа заслужено внимание. 

А со оглед на тоа дека ова е влажен фудбал, неминовни беа и комичните моменти.

 

loading...