Нов кандидат за најсилен петгодишник

Loading...

Еве го најновиот кандидат за најсилен петгодишник на планетата. Ние досега имавме едно детенце кое беше градено подобро од 95 посто од машката популација а има само 5 години.

Не знаеме дали детето на денешното видео е најсилното на светот, односно најдобро градено, но секако е во врвот. погледнете го видеото и проценете сами.

 

loading...