ВИДЕО: Девојки во танги играа фудбал 16+

Loading...

Знаеме дека Бразил е позната земја по врвните фудбалери, но и по жешките девојки. Ова видео ги спојува двете работи – фудбалот и девојките.

Како ви изгледаат Бразилкиве додека играат “воден“ фудбал?

Сигурни сме дека овие девојки нема да ве остават рамнодушни, зар не е така?Знаеме дека Бразил е позната земја по врвните фудбалери, но и по жешките девојки. Ова видео ги спојува двете работи – фудбалот и девојките.

loading...