Секој потег го крева здолништето, што би направиле вие?

Loading...

Мажите обично се снаодливи кога во прашање е поправање автомобил или менување гума, но може да и лесно да се наместат.

Замислете ситуација… Гледате на патот дама која бара помош и одите да и помогнете за да не се мачи да ја пумпа гумата која и создава главоболки.

Секој од мажите кои се понудиа да помогнат останаа убаво изненадени кога почнаа да ја пумпаат гумата на автомобилот. Со секое притискање и нејзината суќна се грева!

Ако не свативте досега, се работи за скриена камера! Што би направиле вие ако ви се случи ова?

loading...