Што пребаруваше светот во 2012 година

Loading...

Интернет пребарувачот Гугл ја објави листата за најпребарувани вести луѓе и фотографии за изминатата година.

 

Погледнете што најмногу пребаруваше светот за изминатата 2012 година на следниот линк.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

loading...