Три постари жени се подготвуваат за зомби апокалипса

Loading...

Доколку дојде време за зомби апокалипса, како би се подготвиле? Дали би прифатиле совет од три жени кои се во нивните 70-тите и 80-тите години?

Овие три постари жени се нарекуваат себе си “Златни сестри“ и нивната цел е преку своите знаења и вештини да ги едуцираат луѓето како да се одбранат од зомби и како да ја преживеат апокалипсата, за која се убедени дека набрзо ќе го зафати целиот свет.

Во видеото “Златните сестри“, ќе ви одржат карате лекции, кои успешно ќе ве одбранат доколку ви се приближи некое зомби.

На прашањето дали едно зомби има слабост и може лесно да се убие, одговорија дека тие се мртви стотици години и невозможно е да не ги убиете, само треба да ја употребите вистинската техника и да знаете каде им е слабата точка.

 

 

Copyright 2012 Puls24 Сите права се задржани. Текстот не смее да се печати или емитува, во целина или во делови без договор со Puls24.

 

 

loading...
Loading...