Виц: Прво сексуално искуство

Loading...

Му вика синот на таткото:
– Тато,тато вчера го имав првото сексуално искуство во мојот живот! Татко му се израдувал и рекол: – Браво бе сине седни да ми кажеш како ти беше? – Не можам да седам тато, ме боли од позади!

loading...