996 пати фатен без возачка дозвола

Loading...

Хрватската полиција фатила еден 45 годишен маж до сега 996 пати како управува возило иако никогаш не положил возачки испит.
До сега тој предизвикал 4 сообрќајни несреќи, а два пати се трезнел во полициска станица, бидејќи е фатен како вози пијан.
Возачката дозвола нормално ја нема па да му се одземе. Законски може да му биде одземен автомобилот но тоа нема да го спречи да вози повторно.Хрватската полиција фатила еден 45 годишен маж до сега 996 пати како управува возило иако никогаш не положил возачки и

loading...