А бе женче мое слатко, да ти кажам нешто…

Loading...

А бе женче мое слатко, да ти кажам нешто…Си седел некој мангуп дома на троседот, си пиел пиво, со грицкал кикири и си гледал фудбал. Едно време и вика на жена му:- А бе женче мое слатко, да ти кажам нешто.- Ај кажи.- Многу ми е тешко кога те гледам како чистиш, како миеш… како се мачиш во кујната на оваа горештина.- И што ќе сториш во врска со тоа? Имаш некој предлог за да ми помогнеш?- Имам… Ај затвори ја вратата да не те гледам.Си седел некој мангуп дома на троседот, си пиел пиво, со грицкал кикири и си гледал фудбал. Едно време и вика на жена му:- А бе женче мое сла

loading...
Loading...