Аеродромци се ослободија од кабастиот отпад

Loading...

На акцијата за собирање кабаст отпад, што се реализираше на 26.2.2016 и 27.2.2016 година во Општина Аеродром, беа собрани вкупно 85 кубици отпад.Акцијата што се одвиваше речиси на целата територија на Општина Аеродром им овозможи на граѓаните да се ослободат од стар и неупотреблив мебел и апарати од бела техника.
Исто така, постои можност ваква услуга граѓаните да добијат и во други денови со одреден надомест, за што подетални информации може да се добијат на дежурниот телефон 0800 222 33. Наредната бесплатна акција за собирање кабаст отпад во Општина Аеродром се планира да се одржи во мај.Акцијата што се одвиваше речиси на целата територија на Општина Аеродром им овозможи на граѓаните да се ослободат од стар и неупотреблив 

loading...
Loading...