Ајде да правиме оригами!

Loading...

Обожаватели на оригамите и Војна на ѕвездите! Внимавајте!Изненадете ги вашите пријатели со тоа што ќе им направите слатка фигура од хартија од еден од најомилените ликови од Војна на ѕвездите – Дарт Вејдер!
Погледнете само колку лесно можете да направите овој негативец да изгледа неодоливо слатко.
Еве ви инструкции:Изненадете ги вашите пријатели со тоа што ќе им направите слатка фигура од хартија од еден од најомилените ликови од Војна на ѕвездите – Дарт

loading...
Loading...