Ако имате вакви пети ова е 100% ефикасно и евтино решение за вас

Loading...

Не мора да плаќате скапи третмани во салоните за да имате мазни пети. Можете сами да спроведете терапија дома со минимални трошоци.После летниот период и долг престој во обувки, доаѓа до сушење на кожата, а потоа и до нејзино пукање.
За да го решат тој проблем, луѓето често плаќаат скапи козметички третмани, што им одзема многу време и пари.
Меѓутоа, постои 100% проверен, природен и евтин начин за решавање на овој проблем.
Состојки:
2 лажици сода бикарбона
4-5 л топла вода
Етерично масло (лаванда)
Хидратантна крема за раце и лице
Мека четка или сунѓерче
Во леѓен со вода истурете ја содата  и почекајте да се растопи. Водата треба да биде ниту топла ниту ладна, додајте неколку капки етеричното масло.
Држете ги нозете во таа вода 15 минути, а потоа истругајте ги мртвите слоеви од кожата, потоа намачкајте ги нозете со крема, па облечете чорапи и не ги соблекувајте неколку часа за да може влажноста да се впие во нозете.
Ова може да го правите повеќе пати во зависност од потребите.После летниот период и долг престој во обувки, доаѓа до сушење на кожата, а потоа и до нејзино пукање.
За да го решат тој проблем, луѓето ч

loading...