Ако купувате „лајт“ производи, мора да бидете свесни за ова

Loading...

Светските лекари се повеќе предупредуваат на загрижувачкиот тренд кој произлегува од маркетиншките трикови на продавачите.Голем дел од луѓето сметаат дека класичната верзија на намирниците се помалку здрави од оние ’’немасните’’. Но вистината е дека light храната е докажано штетна, на пример јогурт со намалена масленост дебелее повеќе од полномасниот јогурт. Прочитајте повеќе на najadise.mk
 Голем дел од луѓето сметаат дека класичната верзија на намирниците се помалку здрави од оние ’’немасните’’. Но вистината е

loading...
Loading...