Актерката Јелена Јованова заштитно лице на парфемот Actress

Loading...

Тања Kокев, познатата модна дизајнерка го создаде парфемот Аctress инспирирана од работата на актерите, особено инспирирана од својата миленичка, Јелена Јованова.Тања Kокев, познатата модна дизајнерка го создаде парфемот Аctress инспирирана од работата на актерите, особено инспирирана од својата миленичка, Јелена Јованова.
Во новиот Македонски народен театар во Скопје е снимен краток промо-филм кој трае 5 минути, а во главната улога се јавува токму Јелена Јованова.
– Атмосферата на снимањето беше феноменална, само да посакате таков тим за снимање. Идејата ни беше да направиме краток филм по модел на светските модни куќи. Токму затоа и сакав Ацо Поповски ја режира оваа реклама, која ќе биде како кратко филмче. Со него целосно се разбираме и, што е уште поважно, максимално се дополнувавме во идеите – вели Kокев за Дневник.
Повеќе на ТЗМ.МКТања Kокев, познатата модна дизајнерка го создаде парфемот Аctress инспирирана од работата на актерит

loading...
Loading...