Активист на СОРОС, УСАИД, ЦИВИЛ посакува смрт на полицајци како во Куманово

 Како што може да се види овој активист на СОРОС од кочани не штедела погрдни зборови против МВР, полицијата и државата. Како што може да се види овој активист на СОРОС од Кочани не штедела погрдни зборови против МВР, полицијата и државата.

Таа во исто време била ангажирана од ЦИВИЛ на Џабир Дерала за изборите. А може да се види дека и била по сите можни и неможни семинари на кои се пренесуваа инструкциите на Канвас за дестабилизирање на државата.

Најнакрај како куриозитет или како логично следство овој лик навива за Шкендија чии што навивачи извикуваат редовно антимакедонски пароли и истакнуваат големоалбански аспирации.
 Како што може да се види овој активист на СОРОС од Кочани не штедела погрдни зборови против МВР, полицијата и државата.

Пронајдете не на следниве мрежи: