Албанска спикерка води вести топлес!

Loading...

Сигурно е задолжена за утринските вести, да ги освести мажите, а богами и жените…Денес ништо не може да не изненади. Па дури ни кога станува збор за голотијата на ТВ екраните. Оваа ТВ презентерка, редовно ги чита вестите само во сако.
Погледнете го видеото:Денес ништо не може да не изненади. Па дури ни кога станува збор за голотијата на ТВ екраните. Оваа ТВ презентерка, редовно ги чита вестите само во

loading...
Loading...