Алки за дланка – Нов моден хит!

Аксесоарот за кој „полудеа“ сите трендсетерки и кој претстојната сезона ќе биде хит се алките за дланка!Позади овој моден детаљ стои дизајнерката Памела Лав. Таа веднаш ги стави алките во својата колекција на нанкит и тие набргу станаа хит меѓу припадничките од понежниот пол.

На нив не можеа да одолеат и некои од познатите ѕвезди.

Ви се допаѓаат ли и вам овие алки?Позади овој моден детаљ стои дизајнерката Памела Лав. Таа веднаш ги стави алките во својата колекција на нанкит и тие набргу станаа хит меѓу припад

Пронајдете не на следниве мрежи: