Аналитичар/ Планер

Loading...

Atlantic Grupa e една од водечките прехранбени компании во регионот, со палета од познати брендови кои ги држат водечките позиции во нивните категории (Argeta, Cedevita, Multivita, Cockta, Donat Mg, Smoki, Bananica, Barcaffe, Grand kafa, Najlepse zelje).
Ги повикуваме заинтересираните кандидати да се пријават на конкурсот за работно место
АНАЛИТИЧАР/ ПЛАНЕР во секторот за Управување со стокови марки (URM)
Повеќе на следниот ЛИНКAtlantic Grupa e една од водечките прехранбени компании во регионот, со палета од познати брендови кои ги држат в

loading...