Охридска банка вработува!

Охридска банка вработува!Охридска банка вработува:
 Специјалист за развој на производи
Преку  своето  седиште во Скопје и широката  мрежа од 27 експозитури а територијата на Македонија, Охридската банка Сосиете Женерал  има за цел да биде поим за банкарски односи,препознатлива на пазарот, блиска до клиентите, избраа поради својот квалитет и посветеноста  на нејзините тимови.
Охридската банка Сосиете Женерал во 2016 година е носител на три награди  во категоријата „Најдобра банка во Македонија“ од трите најважни  банкарски авторитети-  “Global Finance”, “Euromoney” и  “The Banker”.Охридска банка вработува:
 

Пронајдете не на следниве мрежи: