Искористете ја шансата! Огласот истекува на полноќ! КРОМБЕРГ и Шуберт вработува лица со средно и факултет

КРОМБЕРГ и Шуберт е глобална индустриска групација промарно активна во  автомобилската индустрија, која ја сочинуваат четири деловни  единици: Кабли,  On- board мрежи, Пластична технологија и Мехатроника.
 КРОМБЕРГ и Шуберт е глобална индустриска групација промарно активна во  автомобилската индустрија, која ја сочинуваат четири деловни  единици: Кабли,  On- board мрежи, Пластична технологија и Мехатроника.
Отворени работни позиции:
1.Инженер за оптимизација на работни процеси
 
2. Работник во одржување на производни табли
3. Техничар за одржување на тест – табли
4. Доставувач на материјали на производна линија
5.  Специјалист за контрола на производКРОМБЕРГ и Шуберт е глобална индустриска групација промарно активна во  автомобилската индустрија, која ја сочинуваат четири деловни  еди

Пронајдете не на следниве мрежи: