Отворени повеќе различни работни позиции! Побрзајте аплицирајте

Отворени  повеќе различни работни позиции! Побрзајте аплицирајтеВо потрага сте по работа а имате одлични комуникациски и преговарачки вештини, мотивирани сте и флексибилни за работа на терен? Ви одговара динамичност во работата и успешни сте во контакти со клиенти? Имаме работа за вас! Погледнете ги следните отворени работни позиции и пронајдете ја идеалната за вас: 
1. Првата позиција подразбира остварување редовни посети и контакти со клиенти, превземање на активности за зголемување на продажбата. Аплицирање на ЛИНКОТ.
2. За оваа ПОЗИЦИЈА ни се потребни комуникативни, мотивирани и флексибилни кандидати.
3. Бараме кандидат со одлични комуникациски и преговарачки вештини. Апликации на ЛИНКОТ. 
4. Ако имате возачка дозвола Б категорија (активен возач), аплицирајте ТУКА. 
5. Позицијата бара средно или Високо техничко образование, ги очекуваме вашите апликации на ОВОЈ линк. 
6. Доколку посета на клиенти, договарање на продажба, планирање и организирање на продажни активности ви се предизвик, вие сте кандидат за ОВАА позиција.  Ги очекуваме вашите апликации!
7. КомерцијалистВо потрага сте по работа а имате одлични комуникациски и преговарачки вештини, мотивирани сте и флексибилни за работа на терен? Ви одговара динамич

Пронајдете не на следниве мрежи: