Потребни се вкупно 183 работници во три големи компании во Македонија…

Потребни се вкупно 183 работници во три големи компании во Македонија…Доколку барате работа може да аплицирате на отворените работни места:
Оглас за вработување на 40 лица во производство на медицински помагала РОНТИС.
Повеќе информации за огласот може да добиете на ЛИНКОТ
Поликлиниката НЕУРОМЕДИКА вработува 125 лица, повеќе информации ТУКА.
Премиум Групација ДООЕЛ Увоз-Извоз Скопје има отворени работни места на кои може да АПЛИЦИРАТЕДоколку барате работа може да аплицирате на отворените работни места:
Оглас за вработување на 40 лица во производство на медицин

Пронајдете не на следниве мрежи: