Антиќ: Одговорот на тоа зошто игравме лошо го има само селекторот

„Неиграњето на повредениот Ѓорѓи Чековски ни ја ослабе ротацијата и тоа се почувствува во играта. А, одговорот на тоа зошто игравме лошо го има само селекторот. Отсега само Летонија ни е во мислите. Ќе одиме на победа, а потоа ќе размислуваме за комбинаториките со меѓусебните средби. Не е се загубено, но ќе мора да заиграме подобро”, изјави Антиќ.„Неиграњето на повредениот Ѓорѓи Чековски ни ја ослабе ротацијата и тоа се почувствува во играта. А, одговорот на тоа зошто игравме лош

Пронајдете не на следниве мрежи: