Антиќ: За Македонија играм од љубов кон државата, знамето и грбот

Олимпијакос наликува на Македонската репрезентација по она што го покажаа во финалето од Евролигата против Реал Мадрид.
Она по што Олимпијакос наликува на Македонската репрезенатација е сплотеноста,тимскиот дух, и пријателството.
Ова го потврди и Перо Антиќ во едно интервју за „mondo.rs“.
„Комплетна атмосфера многу наликува на онаа во репрезентацијата. Во Македонија немаме многу пари, но играме од љубов кон државата, грбот и знамето, бидејќи знаеме што значи тоа. Се забавуваме се дружиме, гинеме еден за друг“ изјави македонскиот ререзентатвец.
 Олимпијакос наликува на Македонската репрезентација по она што го покажаа во финалето од Евролигата против Реал Мадрид

Пронајдете не на следниве мрежи: