АПСУРДНА НЕСРЕЌА: „Не ми е јасно како двете полициски возила можеа да се судрат“

Две полициски возила останаа на улица, додека траеше истрагата на сообраќајната полиција. Двајцата полицајци кои ги управувале возилата поминаа со помали повреди, а двете возила се уништени. Оваа сообраќајка се случила во Англија.Возач на автомобил кој поминал на местото на несреќата, изјавил дека не му е јасно како успеале да се судрат двете возила, кога видливоста била максимална и немало други автомобили во близина.Од полицијата излегле со соопштение дека возачите на двата автомобили биле испрашувани и им се земале примероци од крв и урина.Возач на автомобил кој поминал на местото на несреќата, изјавил дека не му е јасно како успеале да се судрат двете возила, кога видливоста била мак

Пронајдете не на следниве мрежи: