Асфалтирање на улица Јужноморавски бригади

Loading...

Асфалтирање на улица Јужноморавски бригади.Со средства од Владата на Република Македонија за санација и реконструкција на улиците оштетени од поплавата во август 2016 година, ЈП Македонијапат направи подготовка и ја асфалтира улицата Јужноморавски бригади во населба Ченто, во должина од 1000 метри.Со средства од Владата на Република Македонија за санација и реконструкција на улиците оштетени од поплавата во август 2016 година, ЈП Македонијапа

loading...