Астролошки профил на маж Девица

Loading...

Карактер: Знак со најголема контрадикторност во себе бидејќи секогаш задржува доза на таинственост во себе. За жените кои се во потрага по „мачо“ тип вистинкиот избор не е маж Девица, посебно ако бараат маж со едноставен карактер , што Девицата секако не е. Ако имате челично трпение и знаете точно што сакате од животот, врската, бракот и од него, но и доколку имате цврст карактер слободно впуштете се во врска со маж Девица. Но, ако сте нежен тип на жена несигурна во себе, очекувате внимание, разбирање се тоа ќе го добите од него но само на почетокот. Тука ќе биде да ви помогнете да пораснете, доколку не ви оди од рака ќе ве остави сами преку своите проблеми да пораснете, не затоа што не сака да ви помогне туку едноставно знае низ што се мора да поминете сами. На Девицата секогаш може да се потпрете но прво треба да  умеете да му се приближите, да го освоите или барем да го заинтересирате за вас…
Повеќе на следниот ЛИНККарактер: Знак со најголема контрадикторност во себе бидејќи секогаш задржува доза на таин

loading...