Астролошки профил на маж Лав

Loading...

Карактер: Самоуверен, гласен, доминантен, детинест, идеалист, креативен, забавен, горд, вообразен, достоинствен, амбициозен но и често мрзелив, сака да доминира. Оптимист е, на се му дава личен печат, сака сам да управува со својот живот и самостојно да донесува одлуки, има големи амбиции, силен дух, витален и енергичен. Романтичен и племенит, отмен, сака се што е екстравагантно, да биде во центарот на вниманието, да има публика пред која може да се покаже во најдобро можно светло. Шармерот не поднесува да остане неприметен. Не губи самоконтрола, храбар е, физички јак, издржлив, супериорен, се занимава со прашања од општ интерес, државни работи, не бега од одговорност, се смета за компетентен за работа која ја работи. Добар организатор, во се е прв, често ги забавува сите. Духовит е и посветен како пријател. Лавот во љубовта се држи до своите ставови, но и заштитува се што има- семејството, децата, родителите и комплетно целиот свој дом…
Повеќе на следниот ЛИНККарактер: Самоуверен, гласен, доминантен, детинест, идеалист, креативен, забавен, горд, во

loading...