Астролошки профил на маж Шкорпија

Loading...

Карактер:  има продорен испитувачки поглед, свесен за себе и своите потенцијали но не и препотентен,  тешко да го навредите бидејќи е самоуверен, не реагира на комплименти и покрај тоа што му годат. Не сакаат никој  да и ласка. Сомнителен е кон мотивите на другите кога го фалат, ладнокрвене, понекогаш изгледа како да не е заинтересиран за околината, но сепак се забележува, тешко можете да го изнервирате, поседува силна психолошка моќ, не покажува што чувствува,  свесно сака да остави впечаток на рамнодушност, го кажува само она што е неопходно, но не открива што мисли. За него мислат дека е несебичен, што не мора да значи дека е точно, и покрај тоа што во суштина е многу племенит и осетлив кон туѓите проблеми и болка, заслужува почит,  поседува енергетска моќ, верен и лојален кон пријателите, храбар,  се интересира за религија…
Повеќе на следниот ЛИНККарактер:  има продорен испитувачки поглед, свесен за себе и своите потенцијали но не и пр

loading...